Wat zijn de kosten voor acupunctuur?

Voor alle behandelingen rekenen wij standaard € 85,- . Wij maken geen onderscheid tussen een eerste bezoek en een vervolgbehandeling. U moet rekenen op een behandel duur van rond de 15 minuten.

De kosten zijn reIatief hoger dan bij de collega (niet-pijnspecialisten) en de duur van de behandeling korter. Door de specifieke medisch specialistische kennis van de reguliere pijnbestrijding kan Dokter Liem direct op zijn doel afgaan. U krijgt van ons een nota die u contant dient af te rekenen. Deze nota kunt u vervolgens inleveren bij uw zorgverzekeraar.

De behandelingen worden verricht in de privé praktijk van Drs. Liem:

Huisartsenpraktijk Berg en Bos: John F. Kennedylaan 32, 7314 PS in Apeldoorn.

Maak hier uw acupunctuur afspraakPlan hier uw route

Wat kunt u daarvoor verwachten?

U wordt allereerst binnengevraagd waarna vervolgens uw (pijn)klachten worden besproken. Na desinfectie van de oorschelp zullen vervolgens acupunctuurnaalden in de corresponderende pijnpunten op de oorschelp worden geprikt. Indien dit noodzakelijk wordt geacht wordt er een Puntzoeker/Stimulator gebruikt om de punten eerst te stimuleren. Hierdoor zal het effect van de acupunctuurnaalden toenemen. Op het moment van prikken kan u een lichte pijn voelen welke echter meestal meteen weer afneemt. Overwegend kunt u een gevoel hebben dat uw oor warm aanvoelt, hoewel aan het oor zelf niets te zien is. Door de harmonisatie van de energiestromen is het ook mogelijk dat u zich loom gaat voelen. Vaak zijn 2 tot 3 behandelingen noodzakelijk om resultaat te boeken. Indien het dan nog steeds geen verlichting heeft gegeven is onze strategie niet heilzaam en wordt de verdere behandeling gestaakt.

Onderhoudsbehandelingen gebeuren in onderling overleg op afspraak.

  • € 85,- per bezoek. Dit dient u na afloop te voldoen. PIN betaling is mogelijk.
  • 15 minuten
  • Minimaal 2 tot 3 behandelingen noodzakelijk, daarna onderhoudsbehandelingen op afspraak
  • Nota inleveren bij uw zorgverzekeraar om in aanmerking te komen voor vergoeding

Vergoeding door uw ziektekostenverzekeraar?

Wij werken onafhankelijk van alle zorgverzekeraars. Acupunctuur wordt echter door de meeste zorgverzekeraars gewoon vergoed. De mate van vergoeding hangt wel af van uw soort verzekering. Neem hiervoor contact op met uw zorgverzereraar. Wij hebben echter ook een overzicht van de vergoedingen per zorgverzekering ter inzage bij onze balie liggen.